Om Rosacea-nätverket

Det finns många bra förbund och nätverk i Sverige som Psoriasisförbundet och Astma- och Allergiförbundet. Det finns förbund och nätverk för personer som har rosacea, se Rosacea.org, Rosacea forum / Rosacea Support Community, The Rosacea forum och The Rosacea Research & Development Institute [RRDi], men jag har inte hittat något förbund eller nätverk i Sverige för personer som har rosacea.

Jag vill skapa ett nätverk för personer i Sverige som har rosacea så att vi som har rosacea ska kunna utbyta kunskaper om rosacea och behandling av rosacea. Jag har kontaktat  Astma- och Allergiförbundet och de är intresserade att hjälpa till att starta ett Rosacea-nätverk i Sverige. Detta är ett ideellt nätverk och just nu är jag den enda medlemmen, men jag hoppas att du som har rosacea är intresserad att delta i diskussioner på denna webbsida eller att komma med idéer om vad jag ska lägga upp på denna webbsida.  Du kanske till och med vill vara med i styrelsen för Rosacea-nätverket?

Du får gärna kontakta mig på e-postadressen: rosacea.naetverket.i.sverige@gmail.com, men jag ser hellre att du skriver kommentarer på denna webbsida.

Det jag informerar om på denna webbsida ska inte ses som medicinsk rådgivning eller ersätta ett besök hos en läkare.

Ett mer långsiktigt mål med Rosacea-nätverket är att samla in pengar till forskning om rosacea, men detta ligger långt fram i tiden.

Malin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s